Ексклюзиви
понеділок, 24 лютого 2020 09:15

Ще дитина: показали паспорт ліквідованого бойовика ЛНР

У мережі показали паспорт бойовика ЛНР Андрія Лазарєва, який загинув на Донбасі під час атаки найманців на позиції ЗСУ у суботу, 22 лютого.

Загиблому було 19 років. Це означає, що російське командування відправляє на смерть майже дітей, повідомив журналіст Андрій Цаплієнко. Він звернув увагу на те, що коли почалась війна, хлопцеві було 14-ть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відсвяткували": окупаційні війська обстріляли наші позиції 14 разів

"Напевно, безвихідь та пропаганда заганяли його, як кулю на більярдному столі до лузи, в "підрозділи" найманців. Місце народження Чорнухіне, біля Дебальцевого. Хтозна, якби п'ять років тому Збройні Сили України не залишили Дебальцеве, цей молодик залишився би живий. Доля його була б іншою. Шкода", - написав Цаплієнко.

Автор: facebook.com/andriy.tsaplienko
  Паспорт   бойовика ЛНР  Андрія Лазарєва, який загинув на Донбасі під час атаки найманців на позиції ЗСУ
Паспорт бойовика ЛНР Андрія Лазарєва, який загинув на Донбасі під час атаки найманців на позиції ЗСУ

У ніч на 22 лютого під час спроби прориву ворожої диверсійно-розвідувальної групи українські військові ліквідували найманця. Як зазначається, під вогневим прикриттям зі стрілецької зброї противник намагався перетнути позиції наших захисників поблизу населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. Військові показали екіпірування ліквідованого бойовика, яке виявилося російського виробництва.

Зараз ви читаєте новину «Ще дитина: показали паспорт ліквідованого бойовика ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути