Ексклюзиви
понеділок, 24 лютого 2020 08:01

"Відсвяткували": окупаційні війська обстріляли наші позиції 14 разів

"Відсвяткували": окупаційні війська обстріляли наші позиції 14 разів
Вчора обийшлося без втрат серед наших військовослужбовців Фото: Фокус

За учорашній день російські посіпаки обстріляли наші позиції, порушивши режим тиші, 14 разів. Серед заборонених видів озброєння - артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем, БпЛА, озброєння БМП-2, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

Один раз з безпілотного літального апарату ворог скинув по нашим позиціям гранатометний постріл поблизу Талаківки, повідомили у штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 13 разів обстріляв наші позиції: поруч з Травневим – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Кримського – з міномету калібру 120 мм ворог випустив 5 мін, 4 постріли з станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; двічі неподалік Оріхового – зі 120-мм міномету – 29 мін; 2 рази в районі Новоолександрівки – зі ствольної артилерії калібру 122 мм – 10 снарядів та 8 мін зі 120-мм міномету; поруч з населеним пунктом Хутір Вільний – з міномету калібру 82 мм – 6 мін.; стріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Золотого-4 – з 82-мм мінометів противник випустив 15 мін; неподалік Попасної – з мінометів калібру 82 мм – 14 мін; в районі Новозванівки – з 82-мм міномету та великокаліберного кулемету; 2-чі поруч з Луганським – з міномету калібру 120 мм – 2 міни та 9 мін з 82-мм мінометів, противник вів вогонь з озброєння БМП-2 та гранатометів різних систем; поблизу населеного пункту Кіндрашівська Нова – з артилерійських систем калібру 122 мм – 20 снарядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення на Донбасі: окупанти обстрілюють з артилерії

Вчора обийшлося без втрат серед наших військовослужбовців.

Бойовики російсько-окупаційних формувань накрили артилерійським вогнем позиції Об'єднаних сил на Луганщині. Близько опівночі понеділка, 24 лютого, противник випустив 20 снарядів з 122-мм гармати по захисникам Кіндрашівки Нової, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зараз ви читаєте новину «"Відсвяткували": окупаційні війська обстріляли наші позиції 14 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути