вівторок, 20 червня 2017 17:26

СБУ встановить покарання за участь у гібридній війні

СБУ встановить покарання за участь у гібридній війні
СБУ встановить покарання за участь у гібридній війні Фото: DonPress.com

Служба безпеки України розробляє зміни до законів, що стосуються гібридної війни. Мають прописати види відповідальності за співпрацю з Росією.

"Надамо правову оцінку всім формам та методам ведення гібридної війни. Закріпимо відповідальністі фізичних і юридичних осіб, які свідомо беруть у ній участь в інтересах російського агресора. Кожен патріот України може залишати свої пропозиції стосовно переліку діянь, що становлять загрозу національним інтересам України та вимагають правового реагування, на спеціально створеній сторінці у Facebook чи надіслати на електронну пошту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АТО треба завершувати - Турчинов

Після опрацювання отриманих пропозицій з урахуванням власного досвіду СБУ та передових юридичних практик країн ЕС і США у сфері протидії гібридній війні СБУ ініціює низку комунікаційних майданчиків для публічного обговорення запропонованих змін до законодавства України", - повідомляє відомство.

Уперше у світовій науці дослідили світову гібридну війну. Книгу представили у Національному інституті стратегічних досліджень. Явище досліджували в перспективі російської агресії проти України. Монографію "Світова війна гібридна війна: український фронт" презентував директор інституту Володимир Горбулін. Книга вийшла українською та англійською мовами. Горбулін визначає 3 характеристики гібридної війни.

Зараз ви читаєте новину «СБУ встановить покарання за участь у гібридній війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути