Ексклюзиви
пʼятниця, 01 вересня 2017 05:18

Савченко зробила нову заяву про ватажків окупованих територій

Савченко зробила нову заяву про ватажків окупованих територій
Нардеп додала, що вважає ватажків "ДНР" та "ЛНР" колабораціоністами. Фото: Сегодня

Нардеп України Надія Савченко пригадала свою зустріч з ватажком "ДНР" Олександром Захарченком та ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким. Вона висловила думку, що ці терористи не є підконтрольними президентові РФ Володимирові Путіну.

Про це нардеп розповіла в інтерв'ю виданню "Білоруський партизан".

На запитання про те, чи Захарченко і Плотницький самостійні в своїх рішеннях, чи вони безпосередньо підпорядковуються Путіну, Савченко відповіла: "Та зустріч проходила без Путіна. Ми спілкувалися утрьох без сторонніх людей. У мене немає звички думати, що людина не самостійна".

"Я впевнена, що навіть ті люди, які повністю залежні від когось, можуть виходити з-під контролю. Наприклад, влада думає, що українці - бидло і стадо, що вони повністю підконтрольні. А потім починається Майдан, і виявляється, що це не так", - заявила Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серія зустрічей Путіна і Медведчука: подробиці переговорів

Нардеп додала, що вважає ватажків "ДНР" та "ЛНР" колабораціоністами.

"Вони взяли в руки зброю і допомагають Росії руйнувати територіальну цілісність України. Є спеціальний термін - це колабораціоністи. Це зрадники, люди, що зрадили Україну", - сказала політик.

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський звернеться до СБУ і НАБУ для перевірки фактів після того, як народний депутат Надія Савченко звинуватила його у контрабанді сигарет.

Зараз ви читаєте новину «Савченко зробила нову заяву про ватажків окупованих територій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути