неділя, 24 грудня 2017 16:08

Санції проти Росії мають зберігатись - Волкер

Санції проти Росії мають зберігатись - Волкер
Курт Волкер. Фото twitter.com

Спеціальний представник США з питань України Курт Волкер назвав рік, що минає найбільш кровопролитним з початку конфлікту на Донбасі. Додав, що санкції стосовно Російської Федерації повинні зберігатися.

"Абсолютно помилковим враження про те, що криза на сході України пройшла. 2017 рік став самим жорстким. Порушення режиму припинення вогню збільшилися, у той час як число убитих мирних жителів стало найвищим з початку зіткнень. До цього додається крах економіки і інфраструктури, що зробило населення більш вразливим", - сказав Волкер в інтерв'ю італійській газеті La Stampa.

За словами Волкера, необхідно, щоб санкції залишалися в силі до моменту, поки будуть існувати причини, з яких вони були введені. Також дипломат підкреслив, що дотримання мінських угод є найважливішою умовою зняття санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче легалізувати ДНР.

Екс-глава донецьких терористів-найманців Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що 3 роки тому Російська Федерація могла взяти під свій контроль більшу частину української території і створити "Новоросію". Новоутворення стало б частиною Росії, а "операцію" можна було б провести, використовуючи диверсантів.

Зараз ви читаєте новину «Санції проти Росії мають зберігатись - Волкер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути