пʼятниця, 23 лютого 2018 12:13

Шахтарям в ДНР видали зарплату продуктами

  На шахті "Комсомолець Донбасу" в ДНР видали зарплату продуктами. Фото: InfoKava.com
На шахті "Комсомолець Донбасу" в ДНР видали зарплату продуктами. Фото: InfoKava.com

Жителі окупованої Хрестівки (раніше — Кіровське. - Gazeta.ua) розповідають, що на шахті "Комсомолець Донбасу" зарплату людям видають продуктовими наборами.

До "націоналізації" шахта належала компанії System Capital Management Ріната Ахметова. Після захоплення бойовиками ДНР контролю над нею, у роботі шахти з'явилися великі проблеми, пишуть користувачі соціальних мереж, передає donpress.com.

Протягом 2017 року шахта працювала на зниженому навантаженні: половину місяця шахтарі працювали, а другу половину перебували в неоплачуваних відпустках. Стаж при цьому не зараховувався.

Люди пишуть, що на підприємстві вирішили організувати видачу продуктових наборів тим, хто в січні роботу не отримав: на ділянки потрібно з'явитися з паспортом, щоб отримати продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон по Донбасу опублікований в пресі і набув чинності

Шахта "Комсомолець Донбасу" працює з 1980 року з проектною потужністю 2, 1 млн т вугілля на рік. У 2003 р було видобуто 2,3 млн т вугілля.

Зараз ви читаєте новину «Шахтарям в ДНР видали зарплату продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути