понеділок, 04 липня 2022 16:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідник так званої ДНР отримав 15 років в'язниці

Розвідник так званої ДНР  отримав  15 років в'язниці
На Одещині засудили розвідника з ОРДО. Фото: Офіс генпрокурора

Мешканця Одеської області засудили за участь у терористичній організації так званої ДНР.

Йому призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє Офіс генпрокурора у Telegram.

Відомо, що чоловік вступив до воєнізованої групи "Розвідувальне Управління ДНР" 2014 року, де став старшим розвідником під позивним Ахмад. Він воював проти українських правоохоронців та військових Збройних сил України, які були задіяні в антитерористичній операції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступив у "Легіон" терористичної ДНР: зрадник сів на 13 років

Зокрема, брав участь у збройному протистоянні в Донецькому аеропорту та служив на блокпостах, розташованих поблизу тимчасово окупованих Донецька і Шахтарська.

"Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання", – зазначили у повідомленні.

На Буковині судитимуть двох командирів танків із так званої ДНР. До терористичної організації вони приєдналися 2014 року.

Мешканці Донецької області майже вісім років воювали проти сил АТО/ООС. Зараз вони продовжують брати участь у бойових діях на боці ворога.

Зараз ви читаєте новину «Розвідник так званої ДНР отримав 15 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути