середа, 06 червня 2018 10:47

Розвідка бойовиків затіяла нові провокації

Розвідка бойовиків затіяла нові провокації
Бойовики на Донбасі отримали нове завдання від російських кураторів - готують обстріли, аби звинуватити в них українських бійців. Фото з відкритих джерел

Бойовики на Донбасі залучили розвідку, аби вчиняти нові провокації та звинувачувати у них українських солдат.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Розвідоргани ДНР і ЛНР отримали поточне завдання від російських кураторів: за допомогою агентури фіксувати результати артилерійських і мінометних нальотів окупантів по цивільних об'єктах на контрольованій Україною території, для подальшого використання отриманого матеріалу в пропагандистських цілях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українському кордоні засікли колону військової техніки з РФ

Зокрема, планується видавати ці обстріли за "провокації ВЗУ", які нібито обстрілюють населені пункти на контрольованій ними ж території для подальшого звинувачення російських окупантів. При штабі 1-го АК ДНР вже формується спеціальний підрозділ, який займеться обробкою і використанням отриманих матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Тим часом 3 червня поблизу Мар'їнки військовослужбовці однієї з бригад затримали жителя Ясинуватої Олексія Наводничого, який виявився агентом проросійських терористів.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка бойовиків затіяла нові провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути