вівторок, 05 червня 2018 15:20

"Зливав" за 7 тис грн: на Донеччині впіймали агента ДНР

"Зливав" за 7 тис грн: на Донеччині впіймали агента ДНР
На Донеччині впіймали сецагента ДНР. Фото: 5 канал

На Донеччині бійці операції Об'єднаних сил затримали агента російських найманців-терористів ДНР.

3 червня поблизу Мар'їнки військовослужбовці однієї з бригад затримали жителя Ясинуватої Олексія Наводничого, повідомляється на сторінці ООС в Facebook.

Зазначається, що з березня 2018 року зловмисник за завданням своїх кураторів проводив розвідку військових об'єктів ЗС України в районі Мар'їнки. За свою діяльність отримував винагороду в розмірі 15 000 рублів (7,5 тис. грн) за виконане завдання.

"Матеріали щодо залучення громадянина Наводничого О.Г. до злочинної діяльності терористичної організації ДНР скеровано до Волноваського відділу поліції. Розпочато кримінальне провадження за статтею "створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань", - повідомили військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську п'яний чоловік смішно осквернив "республіку"

Затриманий 1995 року народження.

У Запоріжжі контррозвідка викрила антиукраїнське "підпілля", організоване теслею запорізького заводу "Вогнетрив". Стало відомо, що саме робив та яку інформацію росіянам передав ворогу запорізький тесля.

Зараз ви читаєте новину «"Зливав" за 7 тис грн: на Донеччині впіймали агента ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути