четвер, 27 червня 2019 09:15

Розведення сил бойовики супроводжують обстрілами: 7 бійців ООС поранені

Розведення сил бойовики супроводжують обстрілами: 7 бійців ООС поранені
Сили ООС відповідали на обстріли з дозволеного озброєння. Фото: prm.ua

Минулої доби на Донбасі почалося розведення сил від лінії розмежування. При цьому протягом доби 7 українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це інформує прес-центр штабу ООС.

Збройні формування Російської Федерації 39 разів порушили режим припинення вогню. Із них 13 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм. Противник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Минулої доби 4 українських військовослужбовця отримали поранення, ще 3 – бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям.

За даними розвідки, 25 червня 2 окупанта знищено", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відведення сил у Станиці Луганській – не послаблення - штаб

Вчора Збройні сили України та бойовики відвели свої війська на 900 м від лінії зіткнення. Розведення сил триватиме упродовж 3-х діб. Ще одна доба дається на здійснення офіційної заяви про розведення сил і засобів та ще одна - на проведення інспектування моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Зараз ви читаєте новину «Розведення сил бойовики супроводжують обстрілами: 7 бійців ООС поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути