Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2018 13:23

Розповіли, які бойові ракети тестують на півдні України

На Державному випробувальному полігоні "Ягорлик" у Херсонській області розпочалися бойові стрільби зенітних ракетних підрозділів Повітряних Сил ЗС України.

На стрільбах помічені пускові установки зенітно-ракетних комплексів С-125М1, повідомляє Український мілітарний портал.

Під час стрільб ідентифікували зенітно-ракетні комплекси С-300В1 і ЗРК "Оса-АКМ":

ЗРК С-300В1 — перша мобільна універсальна система протиракетної та протилітакової оборони. Її особливістю є наявність 2 типів зенітних керованих ракет, з яких один тип 9М83 призначений для ураження аеродинамічних цілей на відстані до 75 км.

Автор: Мілітарний портал
  Пуски ЗРК "Оса" та ЗРК С-300В1
Пуски ЗРК "Оса" та ЗРК С-300В1

ЗРК "ОСА" - автоматизований військовий зенітний ракетний комплекс. Комплекс є всепогодним і призначений для прикриття сил і засобів корпусу у всіх видах бойових дій. Комплекс оснащений 6 зенітними керованими ракетами 9М33М3.

Під час здійснення пусків також було помічено ЗРК "Бук-М1" і ЗРКС-300ПС/ПТ:

ЗРК "Бук" — самохідний зенітно-ракетний комплекс, призначений для боротьби з маневреними аеродинамічними цілями (крилаті ракети, керовані бомби, літаки, гелікоптери, БпЛА тощо) на малих і середніх висотах (від 30 м до 14–18 км) в умовах інтенсивної радіопротидії.

Автор: Мілітарний портал
  Пуски ЗРК "Бук" та ЗРК С-300ПС/ПТ
Пуски ЗРК "Бук" та ЗРК С-300ПС/ПТ

С-300ПС/ПТ - призначений для боротьби з літаками стратегічної та тактичної авіації, крилатими, оперативно-тактичними та балістичними ракетами на висотах від 25 м до 27 км і відстанях до 100 км в умовах інтенсивного радіопротидії.

1 листопада українські військові розпочнуть випробування керованих ракет у Херсонській області над Чорним морем. Заборона повітряних польотів тут триматиметься до 4 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, які бойові ракети тестують на півдні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути