пʼятниця, 10 січня 2020 11:25

Розповіли про ситуацію на кордоні з Росією

Розповіли про ситуацію на кордоні з Росією
Протягом 65 хвилин в Україну в'їхали 29 автомобілів. Фото: www.ukrinform.ua

9 січня ОБСЄ зафіксувала 8 тентованих вантажiвок на непідконтрольній ділянці українсько-російського кордону в тимчасово окупованій Успенці (73 км на південний схід від Донецька).

Про це повідомляє пресслужба місії.

Протягом 65 хвилин в Україну в'їхали 29 автомобілів (в тому числі 18 із табличками терористичної організації ДНР), одна тентована вантажiвка (з українськими номерними знаками) і два автобуси (з табличками бойовиків), а також зайшли 10 пішоходів (жінки й чоловіки різного віку).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ завадила російському кілеру вбити бойового командира

З України виїхали 39 автомобілів (в тому числі 27 із російськими номерними знаками і 8 із табличками терористів), 7 тентованих вантажiвок (три з українськими номерними знаками і чотири з табличками ДНР) і чотири автобуси (один із російськими номерними знаками і три з табличками бойовиків), а також вийшли 14 осіб.

На тимчасово окупованій території Донбасу знову виявлено озброєння ЗФ Росії, яке перебуває там із порушенням Мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про ситуацію на кордоні з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути