середа, 03 листопада 2021 21:24

Розкрадання грошей фонду "Донбас": дружині Семенченка оголосили про підозру

Розкрадання грошей фонду "Донбас": дружині Семенченка оголосили про підозру
СБУ підозрює дружину Семенченка у розкраданні грошей із фонду батальйону "Донбас". Фото: СБУ

Служба безпеки України оголосила про підозру дружині екснардепа Семена Семенченка Наталії Музиці у справі про розкрадання коштів із рахунків Благодійного фонду батальйону "Донбас".

Сума розтрат становить 150 тис. грн, повідомила пресслужба відомства.

"Досудовим слідством встановили, що жінка, маючи доступ до карткового рахунку фонду, здійснювала розрахункові операції та знімала готівку. Кошти вона витрачала на власні потреби, не пов'язані з діяльністю фонду та батальйону", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ завершила розслідування справи Семенченка

Музика у Facebook розповіла, що підозру отримала біля кав'ярні. Санкція інкримінованої статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

"Сьогодні (3 листопада. - Gazeta.ua) СБУ вручила і мені підозру. При чому зробили це на відеокамеру біля кав'ярні. Тепер я злісна крадійка. Залишилося зрозуміти, на кого залишити трьох дітей", - написала Музика.

Благодійний фонд батальйону "Донбас" допомагає військовослужбовцям 46-го окремого батальйону спеціального призначення "Донбас-Україна" і сімʼям загиблих військових, пише "Суспільне"

24 березня 2021 року СБУ й Офіс генерального прокурора оголосила про підозру членам "приватної військової компанії" на чолі з Семеном Семенченком у створенні воєнізованого формування, що діяло під виглядом приватної охоронної фірми. Вони нібито займалася "ввезенням поза митним контролем військових запчастин і товарів подвійного призначення з Російської Федерації, які згодом продавали державним підприємствам оборонної сфери за завищеними цінами".

Зараз ви читаєте новину «Розкрадання грошей фонду "Донбас": дружині Семенченка оголосили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути