Ексклюзиви
вівторок, 26 грудня 2017 07:39

"Різдвяне" перемир'я в зоні АТО: Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ

"Різдвяне" перемир'я в зоні АТО: Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ
Підрозділи Збройних Сил України забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей. Фото з вільних мереж

Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 2 рази порушили перемир'я.

В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Підрозділи Збройних Сил України забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по усій лінії розмежування сторін та суворо дотримуються Мінських домовленостей.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав.

На лінії розмежування та обстріляли укріплення сил АТО в районі н.п. Павлопіль і Станиці Луганської, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку, близько 19.00, російські найманці вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО в районі населеного пункту Павлопіль на Приазов'ї. 5 мін калібру 120-мм у бік українських позицій прилетіли з тимчасово окупованого населеного пункту Соснівське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світ навчився обходитись без війни. Але деякі країни поводяться як гопота" - доброволець АТО

На луганському напрямку зі стрілецької зброї противник обстріляв наші опорні пункти біля Станиці Луганської.

У районі населеного пункту Новгородське зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого Мінськими домовленостями.

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі з опівночі 23 грудня набуло чинності передсвяткове перемир'я. Проте російсько-окупаційні війська повністю не згорнули своєї активності на лінії розмежування.

Зараз ви читаєте новину «"Різдвяне" перемир'я в зоні АТО: Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути