Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2018 22:24

Розбірки між своїми: у Донецьку бойовики роззброїли батальйон Прілепіна

Розбірки між своїми: у Донецьку бойовики роззброїли батальйон Прілепіна
У Донецьку роззброїли батальйон бойовика Захара Прілепіна. Фото: iPress

В окупованому Донецьку місцеві "правоохоронці" роззброїли батальйон російського письменника і бойовика Захара Прілепіна.

Зазначається, що в місці проведення "операції" готелі "Прага" пролунав потужний вибух. Про це повідомляють різні джерела сепаратистів.

Також було чути стрілянину. Нікого з бойовиків поки не випускають, "командир" батальйону Сергій Фомченков затриманий.

"В даний момент в Донецьку відбувається роззброєння "прилепінського батальйона" на території готелю "Прага". Було чути вибух і стрілянину( хто в кого стріляв незрозуміло). Нікого не випускають, "командир" батальйону Сергій Фомченков (Фомич) затриманий", - повідомив у своєму Telegram-каналі спільник терористів Олександр Жучковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі загиблі на Донбасі: назвали цифру

В джерелах бойовиків також повідомляють, що разом з Фомченковим був заарештований бойовик з позивним "Араб". А Прілепіну, Козакову, Тимофєєву і Трапезнікову закритий в'їзд в ДНР.

Захар Прілепін російський письменник, журналіст, терорист та публіцист екстреміського напрямку. Підтримує ДНР та ЛНР, декларує свою участь у терористичних збройних формуваннях на окупованій території Донбасу. Також воював у рядах бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Розбірки між своїми: у Донецьку бойовики роззброїли батальйон Прілепіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути