середа, 25 листопада 2020 18:02

Росіяни зібрались підірвать рейтинг Зеленського

Росіяни зібрались підірвать рейтинг Зеленського
Росія почала інформаційну кампанію проти вищого державного та військового керівництва України. Фото: Уніан

Росія почала інформаційну кампанію проти вищого державного та військового керівництва України.

Мають на меті дискредитувати його діяльність з врегулювання ситуації на Донбасі, пише Генеральне управління розвідки Міністерства оборони України.

Москва використовує проросійські ЗМІ, журналістів та "агентів впливу", які, зокрема, перебувають на території України для підриву довіри до української влади.

Одним з напрямків кампанії є критика керівництва України, органів влади щодо вирішення нагальних соціальних та економічних проблем, наприклад, пов'язаних з пандемією коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силового звільнення Донбасу не буде - Хомчак

"Усе це відбувається на фоні цілеспрямованих зусиль верховного головнокомандувача ЗС України, Міноборони та воєнної розвідки України на шляху підвищення ефективності дій з відбиття російської збройної агресії та впровадження системних реформ із набуття нових спроможностей вітчизняного війська за стандартами НАТО", - наголосили в ГУР.

В окупованих районах Донецької і Луганської областей зараз присутні до 3 тис. російських військових. Про це повідомив начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак.

"Розвідка повідомляє, що російських військовослужбовців не більш як 3 тисячі. Це офіцери, інструктори, ті, хто допомагає командирам приймати рішення. В окопах російські солдати не сидять, там вся "географія" Росії, України, інших країн. Постачання техніки, її ремонт - на 100 відсотків із Росії"

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зібрались підірвать рейтинг Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути