Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2017 11:51

Російських найманців готують до "відстрілу" дезертирів - розвідка

Російських найманців готують до "відстрілу" дезертирів - розвідка

Військовослужбовців російсько-терористичних військ на Донбасі лякають застосуванням вогнепальної зброї при затриманні у разі дезертирства.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

За інформацією розвідників у 6-му окремому мотострілецькому полку "Кадіївка" 2-го армійського корпусу ЗС РФ проведено тренування особового складу щодо затримання військовослужбовця, який самовільно залишив позицію. Учасникам тренування надали дозвіл застосовувати вогнепальну зброю у разі непокори затримуваного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вимагають зупинити блокаду Донбасу

Зазначається, що це було зроблено з метою залякування військовослужбовців, які не бажають проходити подальшу військову службу в підрозділі.

Під час раптової перевірки представники управління 2 АК ЗС РФ стану служби військ, в одному з підрозділів 2-ї окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК зафіксували факти перебування військовослужбовців у стані наркотичного сп'яніння.

Як зазначили в ГУР, командування 2 АК ввело систему штрафів військовослужбовців за порушення військової дисципліни у розмірі від 1 тис. до 10 тис. російських рублів залежно від правопорушення.

Зараз ви читаєте новину «Російських найманців готують до "відстрілу" дезертирів - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути