вівторок, 03 листопада 2020 07:14

Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню

Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню
Наші воїни продовжують дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові адекватно відреагувати на ворожі провокації. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 2 листопада, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Поблизу Шумів противник застосував підствольний гранатомет та стрілецьку зброю, а неподалік Старогнатівки – підствольний гранатомет, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зафіксовано 39 порушень "режиму тиші" на Донбасі - ОБСЄ

"Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок ворожих пострілів не було",- сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 3 листопада, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, вогневих провокацій із боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Глава української делегації у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кравчук розповів, що на зустрічі нормандської "четвірки" Україна має намір надати свій план дій із врегулювання ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути