пʼятниця, 23 квітня 2021 11:29

Росії не можна вірити. Вони уже відводили війська перед війною в Грузії та на Донбасі - Стерненко

Росії не можна вірити. Вони уже відводили війська перед війною в Грузії та на Донбасі - Стерненко
Стерненко записав відео про Путіна. Фото: facebook.com/sternenko

Громадський активіст Сергій Стерненко переконаний: зарано тішитися, що Росія почала відводити війська від кордону України. Подібна історія вже була перед початком війни на Донбасі та вторгненням РФ у Грузію.

"З'явилася новина, що РФ завершує навчання поблизу українського кордону й відводить свої війська. Багато українських політиків радіють, що це перемога. Я такого оптимізму в цій історії не бачу. Тому що 2008-го, якраз напередодні вторгнення Росії в Грузію, теж була заява, що Кремль відводить війська й навчання завершені. Так було і 2014 року, коли починалася російсько-українська війна. Росіянам вірити не можна", - каже Стерненко в новому відео на своєму YouTube-каналі.

Також активіст прокоментував відповідь президента РФ Володимира Путіна на запрошення українського глави Володимира Зеленського зустрітися на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хочуть бомбити Ростов. Шукають привід для вторгнення - Стерненко

"Путін традиційно в усьому звинуватив українське керівництво, яке нібито зробило багато речей, щоб зруйнувати українсько-російські відносини. Адже Росія не винна в тому, що вона веде війну проти України. Але насправді Путін саме та людина, яка зробила найбільше, щоб зруйнувати відносини між країнами, але ніколи в цьому не зізнається. Він не відповідає за своє слова, може лише брехати. Добивається нашої капітуляції. Росії не потрібні Донбас чи Крим, потрібна вся Україна".

Український громадський активіст Сергій Стерненко записав нове відео. У ньому розібрав вислови колишнього нардепа від "Партії регіонів" Олега Царьова щодо ситуації в Україні. Зокрема він заявив, що "з 2014-го ескадрони смерті СБУ вбили багатьох "регіоналів" та інших чиновників, які підтримували РФ. І список убитих політиків настільки великий, що загубився". Згодом мова зайшла й про самого Стерненка. Спершу його назвали секретним підданцем СБУ, згодом типовим агентом ЦРУ.

Активіст підкріпив цей вислів схожими цитатами інших пропагандистів.

Зараз ви читаєте новину «Росії не можна вірити. Вони уже відводили війська перед війною в Грузії та на Донбасі - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути