Ексклюзиви
вівторок, 04 липня 2017 13:20

Росіянку Терезу посадили на 11 років за катування військових і мирних
3

Київський райсуд Харкова засудив росіянку Ларису Чубарову до 11 років позбавлення волі за антидержавну діяльність.

Про це повідомили в СБУ.

Член бандформування МГБ звинуватили у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, незаконному поводженні зі зброєю та участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторола із дружиною – типові представники Новоросії. Бандюк і вульгарна жінка

Контррозвідка Служби безпеки України затримала терористку у квітні 2015-го, коли вона прибула до Харкова для збирання розвідувальної інформації та координації діяльності диверсійних груп. Оперативники спецслужби вилучили у зловмисниці саморобний вибуховий пристрій, засоби зв'язку та військове приладдя. Засуджена Тереза - організаторка та учасниця сепаратистських мітингів у Харкові на початку 2014 року. Потім переїхала до Донецька, де брала участь у збройних конфліктах проти сил АТО. Обіймала керівну посаду в так званому МДБ ДНР. Терористка особисто допитувала та катувала українських військовослужбовців і громадян, які мали проукраїнську позицію.

Затримали бойовика із відео розстрілу військових.

Зараз ви читаєте новину «Росіянку Терезу посадили на 11 років за катування військових і мирних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути