субота, 13 серпня 2022 08:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни з новою силою вгатили по Донеччині: є загиблі й десятки поранених

12 серпня російські окупанти вбили щонайменше п'ять мирних жителів Донеччини.

Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"Росія вбиває цивільних! Учора росіяни вбили двох мирних жителів у Краматорську та по одній людині в Бахмуті, Кодемі та Кураховому. Ще 35 людей поранені. Кожен воєнний злочинець буде покараний", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог випалює землю на в'їздах у Луганську область: Гайдай розказав про ситуацію у регіоні

Автор: t.me/pavlokyrylenko_donoda
  Росія вбиває мирних жителів
Росія вбиває мирних жителів

Від початку повномасштабного вторгнення терористи вбили щонайменше 728 мешканців Донеччини, ще 1880 осіб отримали поранення від рук загарбників.

11 серпня окупанти 37 разів обстріляли Донеччину. Ворожим вогнем було охоплено 20 населених пунктів. Росіяни вбили та поранили мирних громадян України. Усі снаряди поцілили в житловий сектор і на територію коксохімічного заводу.

Найбільше ударів – 11 – рашисти завдали по Авдіївці. Також атакували міста Бахмут, Краматорськ, Слов'янськ, Курахове, Красногорівка, Мар'їнка, Торецьк, Соледар, Часів Яр, Залізне, селища Желанне й Очеретине, а також села Карлівка, Мемрик, Одарівка, Орлівка, Новожеланне, Новомиколаївка та Піски.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни з новою силою вгатили по Донеччині: є загиблі й десятки поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути