Ексклюзиви
неділя, 22 травня 2022 08:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни з чотирьох напрямків проривалися в Сіверськодонецьк
7

Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину
Фото: t.me/luhanskaVTSA
Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину
Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину
Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину
Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину

Російські окупанти намагалися увірватися до Сіверськодонецька одразу з чотирьох напрямків.

Ворог дістав гідну відсіч і відійшов на попередні позиції. Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сході ЗСУ потрощили техніку окупантів

Але артилерійські й мінометні обстріли житлових кварталів тривають. Постраждав майже кожний підконтрольний населений пункт.

"Між Сіверськодонецьком і Лисичанськом зруйнований проліт мосту поблизу залізничного вокзалу. Також учора затримали кількох людей, які фотографували військову техніку. Ними займатиметься СБУ", - зазначив він.

Щодо руйнувань житлового фонду: у Сіверськодонецьку за добу пошкоджено сім будинків, у Лисичанську – п'ять. Також п'ять – у Тошківці й Ниркові. Чотири – у Врубівці, три – у Гірському й Золотому, два – у Привіллі.

Ще не встановлена точна кількість зруйнованих будинків після обстрілів Новодружеська, де житловий фонд постраждав одразу на трьох вулицях. Як і у Врубівці, по якій ворог завдав авіаційний удар.

На Сіверськодонецькому напрямку із мінометів і ствольної артилерії ворог обстрілює позиції Сил оборони вздовж всієї лінії зіткнення. Зосередив зусилля в напрямку населених пунктів Сіверськодонецьк і Лисичанськ.

Противник вів наступальні й штурмові дії в районах населених пунктів Осколонівка, Пурдівка, Щедрищеве й Смолянінове. Наступ відбито, ворог зазнав втрат і був вимушений відійти на старі позиції,

Зараз ви читаєте новину «Росіяни з чотирьох напрямків проривалися в Сіверськодонецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути