Ексклюзиви
субота, 07 серпня 2021 21:20

Росіяни вбили біля Пісків Ярослава Семеняка протитанковою ракетою

Українського захисника, якого 7 серпня вбили російські окупаційні війська на Донбасі, звуть Ярослав Семеняк.

Чоловік загинув саме тоді, коли з іншими військовими надавав допомогу місцевим жителям у відновленні пошкодженої цивільної інфраструктури у Пісках. Про це повідомляє Сумська облдержадміністрація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школа у Краматорську отримала ім'я вбитого росіянами підлітка Степана Чубенка

32 річний військовий був родом із Сумщини. Боєць служив за контрактом у лавах Збройних сил України з червня 2020 року.

"Молодший сержант військової частини А1376 загинув 7 серпня в результаті ворожого обстрілу в районі селища Піски", – йдеться у повідомленні.

 

7 та 8 серпня в усіх населених пунктах Покровської ТГ Донецької області оголосили день жалоби за шістьма гірникам, трагічно загиблими внаслідок аварії на шахті ПрАТ "Шахтоуправління "Покровське" групи "Метінвест".

Трагічні події сталися 31 липня під час виконання буропідривних робіт на горизонті 815 метрів на шахті у селищі Удачне Покровського району. Стався вибух, унаслідок якого постраждали 10 гірників. З опіками різного ступеня тяжкості постраждалих доставили до хірургічного відділення Покровської лікарні інтенсивного лікування та опікового відділення Краматорської міської лікарні. Від травм, несумісних із життям, шестеро шахтарів померли.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вбили біля Пісків Ярослава Семеняка протитанковою ракетою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути