Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2022 18:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіянам розказують казки про гонорар, який платять в Україні за убивства окупантів

Росіянам розказують казки про гонорар, який платять в Україні за убивства окупантів
Російська пропаганда бреше, що українцям платять у доларах за вбивство окупантів. Фото: eastnews.ua

У Росії поширюють фейкову інформацію, що за знищення військовослужбовців РФ платять від $700 до $1 тис.

На тимчасово окупованій території Луганської області окупанти реорганізовують окремі підрозділи, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тут ані постачання, ані їжі": окупант поскаржився рідним на масове дезертирство і погане постачання – перехоплення

"Після проведення зазначених заходів родичам загиблих військовослужбовців відмовляють у нарахуванні компенсації у розмірі 3 мільйонів російських рублів у звʼязку з розформуванням підрозділу та відсутністю законних підстав", – йдеться у повідомленні.

Російські окупанти в дзвінках своїм рідним скаржаться на те, що реалії російської армії докорінно відрізняються від того, що малює російська пропаганда: із забезпеченням бардак, оснащення немає, підрозділи небоєздатні, втрати – величезні.

Так, один окупант розповів дружині, що нещодавно 300 російських окупантів були ліквідовані ЗСУ, бо росіянам видали автомати без набоїв, повідомляє ГУР МО у своєму перехопленні.

При цьому таким чином озброєних росіян кинули на "передок" та змусили утримувати позиції. Зрозуміло, що всі були винищені українськими солдатами.

Зараз ви читаєте новину «Росіянам розказують казки про гонорар, який платять в Україні за убивства окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути