вівторок, 06 грудня 2022 10:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія з новою силою вгатила по Донеччині: багато жертв
4

Вночі на Донеччині росіяни вели обстріли по лінії фронту від Вугледарської до Лиманської громади.

На Волноваському напрямку під вогнем опинилася Богоявленка Вугледарської громади, там пошкоджено п'ять будинків, повідомив 6 грудня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"На Донецькому напрямку росіяни вночі та вранці били по інфраструктурних об'єктах у Курахівській громаді та пошкодили лінії електропередач у Мар'їнській громаді. Також зафіксовано поодинокі обстріли старої частини Авдіївки. На Горлівському напрямку поранено сімох людей: чотирьох в Іванівському, двох у Бахмуті та ще одну особу у Торецьку", – ідеться у повідомленні.

На Донеччині протягом доби обстрілів зазнали багато населених пунктів
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
На Донеччині протягом доби обстрілів зазнали багато населених пунктів
На Донеччині протягом доби обстрілів зазнали багато населених пунктів
На Донеччині протягом доби обстрілів зазнали багато населених пунктів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ просуваються вглиб Луганщини – Гайдай розказав про деокупацію регіону

Водночас в Іванівському пошкоджено приватні будинки: кількість та обсяги завданої шкоди ще встановлюють. На Лисичанському напрямку зафіксували понад 50 "прильотів" по Торському і Зарічному Лиманської громади.

Ворожі війська продовжують обороняти свої позиції на лінії Сватове – Кремінна, де ЗСУ атакує. Тим часом у районі Бахмута на Донеччині загарбники мають поступове просування і ведуть наступ. Невеликі російські штурмові групи чисельністю 15–20 осіб намагаються прорватися вглиб українських позицій.

Окупанти продовжують примусово вивозити українських дітей із окупованих територій Донецької та Луганської областей до Росії під приводом лікування.

Зараз ви читаєте новину «Росія з новою силою вгатила по Донеччині: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути