Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2019 11:16

Росія вкотре зробила із себе всесвітнє посміховисько

Росія вкотре зробила із себе всесвітнє посміховисько
Росія вестиме переговори лише за умови розголошення тем розмов лідерів України, Німеччини та Франції. Фото: ТСН

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що РФ вестиме переговори з врегулювання конфлікту на Донбасі за декількох умов.

Лавров вимагає розповісти, про що йшлася мова у президентів Франції, Німеччини та України під час зустрічей у Берлині та Парижі, повідомляють пропагандистські ЗМІ.

"Ми готові зустрічатися в будь-яких конфігураціях, але не треба забувати, що ключовий механізм виконання Мінських домовленостей - це Контактна група, єдина платформа, на якій працюють спільно Київ, Донецьк і Луганськ за сприяння з боку Росії та ОБСЄ. І без того, щоб там домовлятися, жодного прогресу не вийде. "Нормандський формат" не може нав'язати свої рішення, якщо самі сторони не погодяться", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ не зрозуміли ідеї Зеленського

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що питання окупації Криму Росією остаточно закрите.

За словами Лаврова, на нього не зможе вплинути навіть Захід. Про це він сказав під час презентації документального збірника "Крим у розвитку Росії: історія, політика, дипломатія. Документи архівів МЗС Росії", передає прес-служба МЗС РФ.

Зараз ви читаєте новину «Росія вкотре зробила із себе всесвітнє посміховисько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути