Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2021 15:06

Росія стягує до ОРДЛО кадрових військових

Росія стягує до ОРДЛО кадрових військових
РФ стягує військовослужбовців на Донбас. Фото: УНІАН

На тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей цього тижня прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення розвідувально-диверсійних і саперних підрозділів.

Про це повідомило Головне управління розвідки у Facebook.

"Командування ЗС РФ продовжує направляти кадрових російських офіцерів і військовослужбовців контрактної служби окремих військово-облікових спеціальностей для виконання завдань у складі з'єднань і частин один-Донецьк і два-Луганськ АК оперативного угруповання російських окупаційних військ", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії заявили про наступ Києва на Донбас - МЗС відреагувало

Активізація противником розвідувально-диверсійних груп та інтенсивне мінування місцевості призводять до втрат серед особового складу окупантів.

"Такі випадки російський пропагандистський апарат намагається приховати й використати інформацію про факти загибелі особового складу на власних мінно-вибухових загородженнях для дискредитації Об'єднаних сил", - додали в Міноборони.

Майже 2,1 тис. кадрових військовослужбовців збройних сил РФ постійно воюють проти України в ОРДЛО, заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Зараз ви читаєте новину «Росія стягує до ОРДЛО кадрових військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути