Ексклюзиви
пʼятниця, 31 липня 2020 12:21

Росія пригрозила офіційними поставками озброєння на Донбас

Росія пригрозила офіційними поставками озброєння на Донбас
Депутат Держдуми пригрозив, що Росія офіційно постачатиме зброю бойовикам на Донбасі. Фото: reuters.com

Росія може почати офіційно поставляти озброєння на Донбас, якщо у США ухвалять закон про виділення $300 млн на рік на військову допомогу Україні.

Як повідомляють російські ЗМІ, про це заявив голова комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції та зв'язків зі співвітчизниками Леонід Калашников.

Він наголосив, що виділення у США $300 млн на військову допомогу Україні "відкриває двері для того, щоб допомагати людям, по яких вони хочуть з цієї зброї стріляти — "ДНР" і "ЛНР". За таких умов ми маємо право теж постачати зброю в ці республіки офіційно", — сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США запропонували виділяти на українську армію $300 млн щорічно

Заява від російського політика пролунала на тлі численних доказів про те, що РФ з початку конфлікту 2014 року постійно постачає зброю, пальне, надає військові консультації бойовикам та фактично керує терористичними угрупованнями ЛДНР.

Зараз ви читаєте новину «Росія пригрозила офіційними поставками озброєння на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути