середа, 17 липня 2019 08:02

Росія перекинула на Донбас підрозділи снайперів

Росія перекинула на Донбас підрозділи снайперів
Росія перекинула на Донбас додаткові ворожі снайперські підрозділи. Фото - topwar.ru

Росія перекинула на Донбас додаткові снайперські підрозділи.

Це роблять в тому числі для психологічного впливу на українських військових, повідомляється на сайті Інформаційно-аналітичного центру Нацбезпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація різко змінилась. Повідомили хороші новини з Донбасу

"Командування російсько-окупаційних військ вживає заходів для посилення психологічного впливу на військовослужбовців українських силових структур. Йдеться, зокрема, про збільшення втрат особового складу в передових підрозділах Об'єднаних сил за рахунок перекидання з території РФ на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях додаткових снайперських підрозділів, озброєних гвинтівками іноземного виробництва ", - йдеться в повідомленні.

Також ворог вживає заходи, аби недопустити викриття вищого офіцерського складу Збройних сил РФ, що проходить службу в органах військового управління в ЛДНР. Їхню охорону посилили підрозділами спеціального призначення.

Безпілотник ОБСЄ зафіксував переміщення бойовиків із території Росії на Донбас і назад. Із окупованої станції Квашино у напрямку Росії виїхав поїзд із 12 вагонами. А біля окупованого населеного пункту Манич на Донеччині виявили вантажівку, що їхала дорогою у напрямку Росії. При цьому в тому районі немає офіційних пропускних пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекинула на Донбас підрозділи снайперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути