субота, 01 жовтня 2022 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія обстріляла понад 50 населених пунктів – Генштаб

Росія обстріляла понад 50 населених пунктів – Генштаб
Артилерія російських загарбників. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

Російські окупанти не припиняють тероризувати обстрілами територію України.

Минулої доби, 30 вересня, завдали чотири ракетних та 15 авіаційних ударів, здійснили понад 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об'єктах. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 1 жовтня.

"Від ворожих ударів постраждало понад 50 населених пунктів. Зокрема, Білогорівка, Новомиколаївка, Благодатівка, Сухий Ставок та Одрадівка", – йдеться в повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках противник гатив по селах та містах з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

На Слобожанському напрямку було гаряче в районах населених пунктів Стрілеча, Рідкодуб, Кучківка, Охримівка та Вільхуватка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW визначили умови, за яких Путін застосує ядерну зброю

На Краматорському напрямку прильоти фіксували в районах населених пунктів Григорівка, Білогорівка, Івано-Дар'ївка, Закітне, Роздолівка та Спірне.

на Бахмутському напрямку – в районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Миколаївка Друга та Парасковіївка. на Авдіївському напрямку – в районах населених пунктів Мар'їнка, Водяне і Олександропіль.

На Новопавлівському напрямку атакували в районах населених пунктів Новосілка, Новопіль, Пречистівка та Павлівка.

На Запорізькому напрямку зафіксували обстріли в районах населених пунктів Мала Токмачка, Залізничне, Гуляйполе та Новоандріївка.

На Південнобузькому напрямку обстрілів з танків, мінометів та ствольної артилерії зазнали райони понад 25 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Серед них – Степова Долина, Мирне, Сухий Ставок, Ольгине та Архангельське.

1 жовтня на світанку російські окупанти вдарили ракетами по Одещині. Двома ракетами, ймовірно "Іскандер", влучили в об'єкт промислової інфраструктури. Пошкоджено електропідстанцію, кілька навколишніх будівель, повідомила місцева влада.

Постраждалих у результаті ракетного удару немає.

Зараз ви читаєте новину «Росія обстріляла понад 50 населених пунктів – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути