пʼятниця, 10 листопада 2017 10:16

Росія готує особливих терористів у Липецьку - Тимчук

Росія готує особливих терористів у Липецьку - Тимчук
Терористи проходять навчання в Центрі бойового застосування та підготовки льотного складу ВКС РФ. Фото: businessinsider.com

З'явився ще один доказ того, що терористичні угрупування на Донбасі підпорядковуються Російській Федерації.

Зокрема, у підрозділах бойовиків "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" проходить підготовка "військових фахівців" найдефіцитніших спеціальностей у навчальних центрах на території РФ. Про це інформує директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"Встановлено, що оператори БПЛА зі складу "1-го АК ДНР" та "2-го АК ЛНР" проходять навчання і перепідготовку в 4-му Центрі бойового застосування та підготовки льотного складу ВКС РФ у Липецьку (РФ)", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між ОБСЄ і терористами виник новий конфлікт

За словами експерта, для терористів протягом останнього тижня з території Росії доставили близько 2 900 т ПММ: близько 1500 т - на залізничну станцію "Червона Могила" і близько 1400 т - на залізничну станцію "Іловайськ".

США запропонують для Донбасу 20 тис. миротворців. Таким чином Штати планують перевірити Росію на готовність до вирішення конфлікту на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує особливих терористів у Липецьку - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути