пʼятниця, 10 листопада 2017 09:59

Між ОБСЄ і терористами виник новий конфлікт

Між ОБСЄ і терористами виник новий конфлікт
Терористи встигли замаскувати важке озброєння перед приходом ОБСЄ. Фото: Аргумент

Ватажки російських найманців перешкоджають діяльності місії ОБСЄ на Донбасі.

Повідомляють, що командування "9 ОШМСП 1 АК ДНР" заборонило представникам СММ ОБСЄ відвідати територію свого військового об'єкта - полігон "Маркіне". Про це інформує директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"З невідомих джерел командування "3 ОМСБР" і "7 ОМСБР" окупаційних військ було заздалегідь повідомлене про плани представників СММ ОБСЄ проконтролювати переміщення озброєння та військової техніки в зоні їхньої відповідальності", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США запропонують для Донбасу 20 тис. миротворців - WSJ

За словами експерта, злив інформації допоміг терористам заздалегідь провести заходи щодо маскування важкого озброєння і ввести тимчасові обмеження на його переміщення.

Голова Закарпатської облдержадміністрації, колишній очільник Луганської обласної ВЦА Геннадій Москаль зробив одіозну заяву щодо реальних дій місії ОБСЄ на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Між ОБСЄ і терористами виник новий конфлікт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути