Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 14:01

Російські олігархи хочуть привласнити заводи в окупованому Донбасі

Російські олігархи хочуть привласнити заводи в окупованому Донбасі
Алчевський металургійний комбінат, на який зазіхнув російський олігарх.

Промислові підприємства на окупованому Донбасі не відновили своєї роботи, незважаючи на обіцянки лідерів бойовиків. Тепер їх хочуть привласнити російські олігархи.

Про це на сторінці у Facebook написав Дмитро Тимчук, координатор "Інформаційного спротиву".

"Проблемою залишається відсутність відпрацьованого механізму з імпорту сировини і закупівлі компонентів для забезпечення безперебійної роботи підприємств, а також пошук ринків збуту продукції. Це супроводжується припиненням роботи і відправленням робітників у неоплачувані відпустки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ побачив, як живе Донбас

Ряд російських олігархів зацікавилися можливістю отримати контроль над великими підприємствами в ОРДЛО при мінімальних фінансових витратах. Наприклад, в даний час російський олігарх Усманов (в 2017 р - п'яте місце серед найбагатших людей РФ за версією Forbes) проявляє інтерес до встановлення контролю над Алчевським металургійним комбінатом", - написав Тимчук.

Днями голова невизнаної ДНР Олександр Захарченко похвалився автобусами, які нібито виробляють на окупованій території. Транспорт виявився "пазами" російського виробництва.

Зараз ви читаєте новину «Російські олігархи хочуть привласнити заводи в окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути