субота, 25 квітня 2020 09:37

Російські окупанти укотре використали заборонене озброєння

Російські окупанти укотре використали заборонене озброєння
Українські військові перебувають у постійній готовності та вчасно реагують на обстріли бойовиків. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Від початку цієї доби бойовики тричі обстріляли наших захисників, які виконують завдання у складі оперативно-тактичного угруповання "Схід". По позиціях в районі Авдіївки російські найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає, передає пресслужба Операції об'єднаних сил.

За минулу добу бойовики порушили режим припинення вогню. Обстріляли позиції ООС 10 разів.

Проти українських воїнів застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм та 82 мм. Також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксували 5 порушень режиму припинення вогню. Неподалік Павлополя окупанти з мінометів калібру 82 мм випустили 23 міни, біля Лебединського - вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По оборонцям Старогнатівки збройні формування РФ двічі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Широкине надвечір 24 квітня обстріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи змінить Путін тактику щодо України: думка експосла США

Українські військові перебувають у постійній готовності та вчасно реагують на обстріли бойовиків.

Унаслідок ворожих обстрілів поранення отримали двоє українських воїнів.

24 квітня українські військовослужбовці поранили щонайменше одного окупанта, свідчать попередні дані розвідки.

Бойовик так званої ДНР, російський окупант Олександр Жучковський, відкритим текстом заявив, що ніякого ополчення на Донбасі немає і насправді армія ДНР – це російська армія. Про це повідомляє український блогер Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти укотре використали заборонене озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути