пʼятниця, 24 квітня 2020 18:35

"Ополчения" на Донбасі немає, є російська армія – бойовик ДНР просвітив колег

Бойовик так званої ДНР, російський окупант Олександр Жучковський, відкритим текстом заявив, що ніякого ополчення на Донбасі немає і насправді армія ДНР – це російська армія.

Про це повідомляє український блогер Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

Як доказ він демонструє публікацію Жучковського в соціальній мережі "ВКонтакте". У ній бойовик пише, що "насправді ніякого народного ополчення на Донбасі вже давно немає". А є "частина російської армії".

Автор: скріншот з відео
  Сторінка Олександра Жучковського в соцмережі
Сторінка Олександра Жучковського в соцмережі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна прокоментували можливість проведення саміту "нормандської четвірки"

"Тому відтепер у повідомленнях, пов'язаних з військовими справами в ДНР, я буду говорити не про військо Донбасу, а про російську армію", – пише Жучковський.

За інформацією Дениса Казанського, Жучковський – медійний представник бойовиків, автор книги "85 днів Слов'янська", в якій також говорить про участь армії РФ у конфлікті на Донбасі.

Ватажок незаконного формування "Донецька народна республіка" Денис Пушилін підписав "указ" про використання для Донецька його попередньої назви "місто Сталіно".

Зараз ви читаєте новину «"Ополчения" на Донбасі немає, є російська армія – бойовик ДНР просвітив колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути