середа, 13 квітня 2022 12:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти спалили у Рубіжному цілий квартал
3

12 квітня в Рубіжному на Луганщині згорів цілий квартал житлового сектору, звідти вогнеборці врятували 10 мирних жителів.

Водночас у Сіверськодонецьку палала будівля медичного закладу, повідомив 13 квітня керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай подробиці учорашніх обстрілів.

"Якщо в Кремінній та Лисичанську ліквідували 10 пожеж у розташованих в різних районах будинках, то в Рубіжному росіяни обстріляли з потужного озброєння цілий житловий квартал. Там згоріли майже всі будинки", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог накопичує техніку під Рубіжним: Гайдай звернувся до жителів Луганщини

У Рубіжному згорів цілий квартал житлового сектору
Фото: t.me/luhanskaVTSA
У Рубіжному згорів цілий квартал житлового сектору
У Рубіжному згорів цілий квартал житлового сектору

Крім того, у Сіверськодонецьку рятувальники ліквідували пожежу в будівлі на території лікувальної установи.

"Щоб люди не мали можливості отримувати допомогу, російська армія зруйнувала у місті гуманітарний центр. Будівля зазнала масованого обстрілу. Зруйновано стіни, сталося значне загоряння складу", - повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

На Луганщині російські окупанти завдали нових ударів по Лисичанську, Рубіжному, Сіверськодонецьку, Кремінній та Новодружеську, де загинула людина.

Водночас на лінії фронту на території Луганської та Донецької областей минулої доби відбили шість атак ворога, знищили дві одиниці автомобільної техніки та три артилерійські системи противника. Підрозділи ПВО збили ворожий гелікоптер та два безпілотні літальні апарати ворога.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти спалили у Рубіжному цілий квартал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути