Ексклюзиви
неділя, 23 липня 2017 13:50

Російські офіцери знущаються з бойовиків, ті дезертирують

Російські офіцери знущаються з бойовиків, ті дезертирують
У бойовиків немає мотивації продовжувати воювати. Фото: 112

Через знущання зі сторони російських офіцерів та відсутність мотивації бойовики тікають із частин та відмовляються продовжувати контракти.

"Так, в 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ близько 10 осіб відмовились від продовження військової служби та укладання нового контракту. В одному з підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК військовослужбовець зі зброєю самовільно залишив пост та убув у напрямку кордону з РФ", - повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти відправляють на передову кримінальників

Російські окупанти чинять злочини проти цивільного населення. Біля Луганську бойовики з числа "російських кураторів" влаштували ДТП. Двоє цивільних похилого віку отримали травми. Винуватців ДТП до відповідальності не притягнули.

Бойовики ДНР і ЛНР усе частіше відмовляються виконувати накази й тікають з передової. Лише за добу зі збройних формувань ЛНР втекли 12 "військовослужбовців".

Зараз ви читаєте новину «Російські офіцери знущаються з бойовиків, ті дезертирують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути