понеділок, 21 серпня 2017 18:40

Російські найманці застосували міномети під Троїцьким - штаб АТО

Російські найманці застосували міномети під Троїцьким - штаб АТО
Активність бойовиків дещо зменшилася. Фото: Цензор.НЕТ

Активність бойовиків дещо зменшилася.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"На Донецькому напрямку під ворожий вогонь потрапили позиції поблизу шахти Бутівка, Авдіївки. А в ході обстрілу з озброєння БМП і гранатометів українських укріплень поблизу Зайцевого, під вогнем черговий раз опинилися будинки мирних жителів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донбас бунтує: бойовикам вчинили самосуд

Як зазначається, ворог тільки один раз використовував міномети. Близько 5 ранку бандити випустили 9 мін калібру 120 і 82 міліметри поблизу Троїцького, що на Луганському напрямку.

Менше обстрілів сьогодні було і на Маріупольському напрямку. Тут бандити відкривали вогонь по позиціях на підступах до Богданівка і Мар'їнки.

За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по українських позиціях. У результаті протистоянь двоє українських захисників отримали поранення, ще троє – бойові травми. Втрати ворога уточнюються.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці застосували міномети під Троїцьким - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути