середа, 04 липня 2018 15:41

Російські найманці влаштували у ДНР бунт через паспорти

Російські найманці влаштували у ДНР бунт через паспорти
Російські військові на Донбасі вчинили бунт - вимагають віддати їм паспорти. Фото з відкритих джерел

Російські кадровики, які воюють у ДНР проти український військових, вчинили непокору своїм командирам – ті не віддають їм документи РФ.

Без паспортів найманці не можуть виїхати з окупованого Донбасу в Росію, повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Facebook.

"За даними розвідки, в підрозділи 3-ї омсбр яка окупувала населені пункти в районі Горлівки, нещодавно прибуло так зване молоде поповнення з Російської Федерації. Документи, які мають відношення до РФ, зібрали командири підрозділів та сховали їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їм "майданити" не дозволять" - в ОРДЛО назрівають бунти через безробіття

Після того як бойовики зазнали втрат на цьому напрямку та отримали гарну відповідь від українських воїнів, частина виявила бажання повернутися до РФ. Але документи командування окупаційних військ бойовикам не повертає та вимагає брати участь у бойових діях до закінчення контрактів", - повідомив військовий.

Тим часом жителі окупованої Донеччини обурені свавіллям бойовиків, які перекрили входи на пляжі єдиного курортного містечка – Сєдового.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці влаштували у ДНР бунт через паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути