неділя, 24 березня 2019 12:21

Російські найманці вбили українця, який щойно відзначив 19-річчя

Російські найманці вбили українця, який щойно відзначив 19-річчя
Максимові Бурлаку виповнилось 19 років за тиждень до смерті. Фото: 1112 канал

Артур Бурлака з Івано-Франківська загинув на фронті 22 березня. За тиждень до цього він відсвяткував своє 19-річчя. Про це повідомив на сторінці у Facebook мер міста Руслан Марцінків.

"Ще одна трагедія на фронті...Вчора під час виконання завдання загинув франківець, солдат Артур Бурлака. 15 березня йому виповнилося лише 19 і все життя було ще попереду. Вічная пам'ять! Висловлюю щирі співчуття родині Героя. Дай вам, Боже, сил впоратись із цією гіркою втратою, ми з вами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба на Донбасі: українські позиції тричі обстріляли, без втрат

Артур Бурлака служив у 108-му батальйоні 10-ї бригади. Військовий також був членом місцевої громадської організації "Молодіжна просвіта".

За минулу добу українські позиції на Донбасі обстрілювали тричі за минулу добу, втрат немає. Українці вбили 5 сепаратистів і 1 одного поранили.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці вбили українця, який щойно відзначив 19-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути