неділя, 24 березня 2019 09:12

Доба на Донбасі: українські позиції тричі обстріляли, без втрат

Доба на Донбасі: українські позиції тричі обстріляли, без втрат
На Донбасі за минулу добу немає втрат, українські позиції обстрілювали тричі. Фото:Радіо Свобода

Українські позиції на Донбасі обстрілювали тричі за минулу добу, втрат немає. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

"23 березня противник тричі порушив режим припинення вогню. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" – двічі: зі стрілецької зброї – у районі населеного пункту Степне, з великокаліберних кулеметів – поблизу села Богданівка".

Українські воїни знищили 5 терористів і одного поранили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чергова плюшка ватрушкам": показали кадри потужного удару ЗСУ по техніці окупанта

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог здійснив один обстріл наших позицій з озброєння бойової машини піхоти БМП-1 та станкового протитанкового гранатомета поблизу селища Золоте-4. Втрат серед наших захисників немає.

На обстріли противника Об'єднані сили давали адекватну відповідь, знищивши при цьому п'ятьох та поранивши одного окупанта. Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано".

Четверо жителів Донецької області, які були найманцями терористичного угрупування ДНР, здались впродовж тижня у Краматорську.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: українські позиції тричі обстріляли, без втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути