четвер, 23 квітня 2020 19:06

Родичі полонених анонсували безстрокову акцію на Банковій

Родичі полонених анонсували безстрокову акцію на Банковій
Родичі полонених анонсували безстрокову акцію на Банковій. Фото: pixabay.com

Родичі полонених у так званих ЛНР і ДНР, які фінансує Росія, вдруге звернулись до Володимира Зеленського та анонсували безстрокову акцію на Банковій.

За повідомленням hromadske, вони просять президента зустрітися з ними 28 квітня об 11:00. Якщо їх не приймуть – обіцяють розпочати безстрокову акцію під Офісом президента.

Короткі відеозвернення до Зеленського записали матері полонених Станіслава Баранова та Ігоря Мирончука, доньки полонених Олени Федорук та Олени Пех та дружина полоненого Валерія Матюшенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна звільнила 20 полонених

"Шановний пане президенте! Ми – родичі людей, які відстоювали суверенітет нашої країни. Зараз вони перебувають у полоні на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Після останнього обміну склалася думка, що про наших рідних забули. Ми втратили віру, що наші рідні будуть звільнені", – говориться у відеозверненні.

Родичі полонених запевняють, що готові запропонувати президенту комплексне розв'язання проблем, а частину їхніх пропозицій можна втілити у життя вже в перші хвилини зустрічі.

Акцію організовано спільно з "Українською асоціацією полонених".

Вперше родичі полонених українців звернулися до президента Володимира Зеленського із вимогою зустрічі для обговорення принципів формування списків на обмін 16 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Родичі полонених анонсували безстрокову акцію на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути