Ексклюзиви
понеділок, 03 квітня 2023 10:09

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ потужно вдарила ракетами по Костянтинівці: багато жертв

РФ потужно вдарила ракетами по Костянтинівці: багато жертв
На Донецькому напрямку росіяни дев'ять разів обстріляли з артилерії Курахівську громаду. Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Вчора вранці росіяни вдарили ракетами С-300 та "Ураганами" по Костянтинівці на Донеччині.

Загинули шестеро людей, повідомив 3 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Поранення отримали ще дев'ять осіб.

"Пошкоджено 17 багатоповерхівок, 18 приватних будинків, дитсадок, лікарню та адмінбудівлю. На Волноваському напрямку Пречистівка потрапила під вогонь "Градів", але минулося без жертв", – ідеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку росіяни дев'ять разів обстріляли з артилерії Курахівську громаду. Пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, дев'ять будинків у Кураховому та 20 будинків у Гірнику. У Мар'їнській громаді під вогнем Мар'їнка, Красногорівка та Георгіївка.

"Авдіївка зазнала трьох ракетних ударів. Ракети поцілили у житловий сектор та на територію АКХЗ. В Очеретиному пошкоджено адмінбудівлю", – додав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни накрили вогнем українське місто: серед загиблих – дитина

На Горлівському напрямку відомо про двох поранених та пошкоджену багатоповерхівку в Бахмуті. У Торецькій громаді пошкоджено 17 будинків, у Соледарській – ще чотири.

На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли у Зарічному Лиманської громади та у Сіверську.

Вже понад рік під окупацією росіян перебуває Рубіжне на Луганщині. Про рівень медицини в місті говорить той факт, що там укотре обіцяють скору появу невропатолога. Звернутися до багатьох вузьких спеціалістів неможливо через їхню відсутність.

Жителі Сіверськодонецька обурені тим, що горе-будівники змінюють вхідні двері в їхні квартири. Ключі не залишають ані сусідам, ані родичам.

Зараз ви читаєте новину «РФ потужно вдарила ракетами по Костянтинівці: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути