понеділок, 03 квітня 2023 09:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Луганщина в окупації: розказали про критичну ситуацію в регіоні

Луганщина в окупації: розказали про критичну ситуацію в регіоні
Жителі Сіверськодонецька обурені тим, що горе-будівники змінюють вхідні двері в їхні квартири. Фото: ЛОВА

Вже понад рік під окупацією росіян перебуває Рубіжне на Луганщині.

Про рівень медицини в місті каже той факт, що там укотре обіцяють скору появу невропатолога, повідомили вранці 3 квітня у Луганській обласній військовій адміністрації. Звернутися до багатьох вузьких спеціалістів неможливо через їхню відсутність.

"Жінки у так званій ЛНР тим часом розуміють, що місцева окупаційна влада їм не допоможе. Тому почали сподіватися, що їх почують у Кремлі. Багато звернень вони надсилають щодо незвільнення чоловіків зі служби у зв'язку із досягненням граничного віку. Можливо, їх там і почують, а от допоможуть навряд", ‒ йдеться у повідомленні.

Жителі Сіверськодонецька обурені тим, що горе-будівники змінюють вхідні двері в їхні квартири. Ключі не залишають ані сусідам, ані родичам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паніка росіян наростає: Федоров про ситуацію в окупованій частині Запоріжжя

"Якщо житло більш-менш пристойне, невдовзі туди заселяються незнайомі люди. Інколи змінюється асортимент харчів у місцевих супермаркетах. Поява нових товарів співпадає із новинами про відправлення росіянами чергової партії "гуманітарки", яку мали б розподіляти безкоштовно", ‒ додали в ЛОВА.

Російські окупанти на фронті на Донбасі продовжують обмежені наземні атаки на лінії Сватове – Кремінна у Луганській області. Пропагандисти вкотре заявили, що російська армія на Луганщині нібито досягла незначних успіхів на північний захід від Кремінної.

Інші угруповання загарбників вели наступ на Бахмут та його околиці, свідчать свіжі карти Інституту вивчення війни (ISW). Ворог водночас відійшов від деяких позицій на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Луганщина в окупації: розказали про критичну ситуацію в регіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути