неділя, 13 вересня 2020 09:30

Режим припинення вогню зберігається - штаб ООС

Режим припинення вогню зберігається - штаб ООС
Українські військові готові реагувати на підступні дії ворога, кажуть у штабі. Фото: @pressjfo.news

Станом на ранок 13 вересня на лінії розмежування на Донбасі зберігається режим припинення вогню. Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил.

На всіх ділянках відповідальності бригад українських воїнів обстрілів з боку противника не було. По всій лінії фронту спостерігалася тиша.

Підрозділи Збройних Сил України у повному обсязі дотримуються домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, кажуть в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче розвалити Україну зсередини "особливим статусом" Донбасу

Українські військові, перебуваючи у готовності реагувати на підступні та провокативні дії ворога, продовжують сумлінно виконувати свої завдання.

Водночас підрозділи Об'єднаних сил готуються до участі у Стратегічних командно-штабних навчаннях "Об'єднані зусилля – 2020".

На Донбасі 6 вересня на 42-й день режиму припинення вогню російський окупант порушив домовленості та відкрив вогонь по українських позиціях. Було здійснено щонайменше 3 обстріли, під час яких один український воїн загинув.

10 вересня російські окупаційні війська стріляли по українських позиціях поблизу селища Шуми.

Зараз ви читаєте новину «Режим припинення вогню зберігається - штаб ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути