понеділок, 05 листопада 2018 10:16

Разом переможемо: показали тренування "сталевих ангелів" ООС

Разом переможемо: показали тренування "сталевих ангелів" ООС
Авіація ООС провела навчання. Фото: Zik

Військові Об'єднаних сил провели навчання протиповітряної оборони та ударної авіації.

Бійці виконували наказ командувача ООС генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Пройшли перевірку готовності чергових сил авіації та протиповітряної оборони до виконання завдань за призначенням, передає штаб.

"Проведено тренування чергових бойових обслуг і розрахунків зенітно-ракетних військ із виявлення, розпізнавання, супроводження та умовного знищення повітряних цілей. А екіпажі штурмової авіації тренувалися умовно знищувати наземні цілі. Разом переможемо", - йдеться у повідомленні штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали навчання протидесантної оборони на Азовському морі

Українські військові провели навчання з бойовими стрільбами на полігоні ЗСУ "Ягорлик". Метою цих комплексних навчань і випробувань було відпрацювання системи багатоешелованої протиповітряної оборони країни, визначення шляхів модернізації зенітно-ракетних комплексів, що стоять на озброєнні ЗСУ, та завдань на розробку нових засобів протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Разом переможемо: показали тренування "сталевих ангелів" ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути