четвер, 16 вересня 2021 16:57

Путінські найманці вдруге сьогодні обстріляли мирне місто: фото наслідків
4

У четвер, 16 вересня, о 06:40 бойовики на Донбасі порушили режим тиші та вдруге обстріляли мирний населений пункт уздовж лінії розмежування.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Фото: ООС

"З боку позицій збройних формувань РФ, що розташовані в районі Оленівки, обстріляли населений пункт Тарамчук із застосуванням ствольної артилерії калібру 122 мм. Збройні формування РФ несуть пряму загрозу життю та здоров'ю мирного населення", - ідеться в повідомленні.

Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджений приватний будинок. Від розриву снаряду пошкоджені стіни, вікна помешкання та прилегла територія. Ніхто з цивільного населення не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики зрешетили кулями вантажівку спостерігачів СЦКК

"Злочинне грубе порушення режиму припинення вогню є яскравим доказом подальшої ескалації збройного протистояння та свідчить про небажання збройних формувань РФ дотримуватися режиму припинення вогню", - наголосили в штабі.

Про всі порушення режиму припинення вогню українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

У разі подальшого загострення ЗСУ надаватимуть адекватну відповідь із залученням дозволених Мінськими домовленостями сил і засобів.

На Луганщині російські окупанти двічі обстріляли місто Щастя та поранили керівника міської військово-цивільної адміністрації Олександра Дунця. У місто випустили п'ять мін калібру 82 мм. Гатили бойовики о 06:40 та о 07:30 16 вересня у напрямку населеного пункту Весела Гора. Обстрілів у Щасті не було з 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці вдруге сьогодні обстріляли мирне місто: фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути