неділя, 14 березня 2021 09:29

Путінські найманці продовжують стріляти по захисниках України

Путінські найманці продовжують стріляти по захисниках України
Окупанти продовжують обстрілювати українські позиції. Фото: Генштаб ООС.

13 березня в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат серед українських воїнів немає.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" поблизу селища Піски та Водяне найманці стріляли з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, стрілецької зброї.

"У цьому ж напрямку, застосувавши безпілотний літальний апарат типу "квадрокоптер", збройні формування Російської Федерації скинули над позиціями Об'єднаних сил два постріли ВОГ-17", - йдеться в повідомленні ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" біля селища Південне найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів, ручних та станкових протитанкових гранатометів.

Від початку поточної доби, 14 березня, зафіксували 3 порушення режиму припинення вогню. Біля Пісків та Опитного російсько-окупаційні війська використовували ручні протитанкові, підствольні гранатомети, стрілецьку зброю. А також відкривали вогонь по нашим позиціям з протитанкового ракетного комплексу біля Катеринівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики скинули з безпілотника 2 постріли ВОГ-17 на українські позиції

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Українська сторона СЦКК про факти порушення повідомила ОБСЄ.

У Росії немає ні економічних, ні військових можливостей утримувати територію України в разі спроби окупації, тому РФ не піде на повномасштабне вторгнення.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці продовжують стріляти по захисниках України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути