понеділок, 14 січня 2019 13:51

Путін обіцяє власникам фейкових паспортів ЛНР і ДНР російське громадянство

Путін обіцяє власникам фейкових паспортів ЛНР і ДНР російське громадянство
Жителям окупованих територій вкотре обіцяють російськє громадянство - фото Уніан

Так звана влада окупованих територій Луганської та Донецької областей продовжує заохочувати місцевих жителів до відмови від українського громадянства.

Такі дії направлені на створення враження швидшого приєднання псевдореспублік до складу Росії, повідомляє координатор громадської організації "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

"Керівний склад так званої народної міліції ЛНР був проінформований про те, що після підписання відповідного указу президентом РФ Володимиром Путіним жителі ЛНР і ДНР, які вже мають фейкові паспорти, зможуть отримувати паспорти громадян РФ", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії посадили командира розвідки ДНР

За даними організації, ця інформація була оголошена російськими кураторами терористів на засіданні, яке вони провели в окупованому Первомайську.

Росіяни оголосили, що документи для оформлення російського громадянства треба збирати у жителів за місцем проживання.

Люди зможуть отримати російський паспорт тільки на території РФ.

"Зазначена інформація була піднесена як факт того, що Росія, нарешті, почала процес легалізації невизнаних республік", - зазначивТимчук.

Терорист Дмитро Лисаковський перед відправкою на окупований Донбас із подільниками намагався "віджати" старовинний особняк у центрі Москви.

"Лисаковський визнаний винним у шахрайстві та засуджений до 6 років колонії, такий же термін отримав його спільник Петро Чихун. Ще один фігурант справи - Михайло Чернов - отримав 11 років позбавлення волі", - повідомили у суді.

Зараз ви читаєте новину «Путін обіцяє власникам фейкових паспортів ЛНР і ДНР російське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути