середа, 15 липня 2020 09:09

Путін не піде в лобову проти України - офіцер ВМС США

Путін не піде в лобову проти України - офіцер ВМС США
Президент РФ Володимир Путін продовжуватиме смикати за ниточки в Криму, на Донбасі. Але до повномасштабної війни з Україною він не готовий. Фото: REUTERS

Росія не готова до повномасштабної війни з Україною.

Лобової атаки з боку Кремля не передбачається. Таку думку висловив капітан першого рангу Військово-морських Сил США у відставці Гаррі Табах, передає "Обозреватель".

"Путін продовжуватиме смикати за ниточки в Криму, на Донбасі, але в лобову не піде", – переконаний він.

За оцінками Табаха, Російська Федерація ніколи не була готова до повномасштабної війни з суто військової точки зору. Після Грузії вона це зрозуміла. Водночас повномасштабний наступ суперечить "манері" президента Росії Володимира Путіна, додав капітан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін не радий": експерт розповів про плани НАТО у Чорному морі

"Що стосується президента Росії, який зараз, я думаю, почувається більш упевнено в тому, що він тепер "цар всієї Русі" надовго, то це не його манера – воювати в лобову, воювати повномасштабними війнами", - сказав Табах.

За його прогнозами, Кремль продовжуватиме чинити опосередкований вплив на Україну, "смикаючи за ниточки" на окупованих територіях Криму і сходу країни. Зокрема, граючи на темі "руського міра".

Колишній представник НАТО в Росії Гаррі Табах раніше заявив, що у голові Володимира Путіна "відбувається щось ненормальне". Причиною такої поведінки називає тривалий час правління.

Зараз ви читаєте новину «Путін не піде в лобову проти України - офіцер ВМС США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути